Nau industrial amb parcela adjacent per a logística
Nau industrial amb parcela adjacent per a logística
Vilafranca del Penedès
Preu: 1.500.000

Referencia : 22

Compartir:

Nau industrial independent situada en solar de 2.109m2, consta de 3 plantes que fan un total de 2.756m2, més una parcel·la enganxada a aquesta nau de sòl industrial de 2.587 m2. Ideal per activitats que necessitin àmplia zona d'aparcament adjacent. Actualment és un concessionari d'automòbils i taller mecànic, amb contracte de lloguer vigent. Està ubicada al polígon industrial de Vallmoll, a l'av. Barcelona de Vilafranca de Penedès, enganxada a la població, però a la sortida d'aquesta. Molt ben comunicada amb l'AP-7, C-15 i N-340 a 3 minuts.
Construïda en 1976, els 2.756m2 estan distribuïts en 3 plantes;
Una planta soterrani de 1.243 m2 que fa funcions de magatzem.

Una planta baixa de 1.291m2, on s'ubica el garatge taller, exposició i oficines. Hi ha uns lavabos i vestidors. Amb 3 portals d'accés a l'garatge i una porta a l'departament d'exposició i oficines.
A la planta alta, de 222 m2, s'accedeix per una escala interior i es destina a magatzem.

En resum, s'ofereixen 2.756 m2 de nau, amb parcel·la adjacent de 2.587 m2. Actualment concessionari garatge taller d'una marca de cotxes, en règim de lloguer (queden pocs anys). Excel·lentment ben comunicada. Ideal per negocis i activitats que precisin junts nau i solar de logística. Total 5.343 m2 amb moltes possibilitats.
Vilafranca de Penedès, capital de comarca, és coneguda per ser un Hub important en el sector agrícola i industrial, sent un dels punts neuràlgics d'activitat vitivinícola de Catalunya i Espanya per situar-se les prestigioses corporacions de caves. Amb una població de més de 40.000 habitants i situada a 45 minuts de Barcelona i a 30 minuts de l'Aeroport del Prat, està situada estratègicament entre ciutats de prestigi turístic internacional com Sitges i els cinturons industrials de Barcelona. Connectada tant per autopistes com per transports públics, incloent el ferroviari.

Característiques

Superfície m2 :
2756

Població :
Vilafranca del Penedès

Barri/Zona :
Molí d'en Rovira

Certificat Eficiència :
En procès

Habitacions :
6

Banys :
2

Ubicació